Hva er porttelefon?

Porttelefon er et system eller en funksjon som gjør at man kan snakke med de eller den som ønsker å komme inn på eiendommen. Det er også vanlig å ha en porttelefon med mulighet for video, dvs at man kan se og snakke med de eller den som skal inn. Dette er vanlig i borettslag eller sameier der det er mange enheter og et fellesområde som er sikret, feks bakgård eller en korridor. Med en porttelefon vil man kunne se og/eller snakke med de som ønsker tilgang til eiendommen, for så å åpne døren fra elektronisk fra porttelefonen.

Siedle bygg

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Trenger du bedre kontroll og fleksibilitet rundt nøkkelhåndtering?
  • Ønsker du en dynamisk tilpasset og fleksibel tilgang?
  • Ønsker du oversikt på dine dørmiljøer og brukere med loggføring og status?
  • Trenger du avanserte løsninger med mulighet for integrasjoner mot andre systemer?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Siedle dørtelefon

Vi utfører alt av service på gamle dørtelefonanlegg samt prosjektering og montering av nye anlegg. Ønsker du å friske opp den gamle gulfalmede dørtelefonen din? I vår butikk kan du kjøpe erstatnings apparater som passer med ditt gamle anlegg. Ta bilde av apparatet og kom innom så hjelper vi deg med riktig type.

Aiphone dørtelefoner

Har du ønske om å kunne se hvem som ringer på døren fra andre etasje, eller trenger ditt borettslag nytt porttelefonanlegg?

Vi leverer utstyr fra de ledende leverandørene i markedet, til gode priser.

Defigo trådløs dørtelefon

Med Defigo er det farvel til gammeldagse mekaniske ringeknapper, skjemmende klistrelapper, utdaterte skilt og tungvint bruk. Med Defigo får alle beboere en digital knapp på en stor og robust touchskjerm som gir bygget et enhetlig og estetisk utseende.