Om oss

Hemer Lås & Dørtelefon A/S er en mesterbedrift med 19 rutinerte og dyktige medarbeidere. I mai 2015 kjøpte vi Heikki Bruvik AS sin avdeling i Bærum, som ble Hemer Lås & Dørtelefon AS avd. Bærum. Avdelingen fortsatte med de samme medarbeiderne. I juni 2018 slo vi avdelingene sammen og flyttet til større lokaler i Tåsenveien i Oslo.

Vi har høy kompetanse innen dørtelefonanlegg, adgangskontroll, låssystemer, dør/portautomatikk og kameraovervåking. Hemer Lås & Dørtelefon var en av Oslos første installasjonsfirma som begynte å sikre borettslag og boligsameier med dørtelefonanlegg og låssystemer fra oppstarten i 1978.

Vi er totalleverandør innen sikkerhetsløsninger. Ingen jobber er for små, ingen for store. Vår låsavdeling har et tett samarbeid med Assa Abloy og Dorma. Disse er to av Norges største leverandører av lås og beslag, låssystemer, dørautomatikk, skyvedørsautomatikk, mekaniske dørlukkere etc. Hemer Lås & Dørtelefon er også et TrioVing sikkerhetssenter.

Svakstrømsavdelingen samarbeider med Siedle, Aiphone, Defigo, Salto, Iloq og Hikvision. Alle disse er leverandører med mange års erfaring innen dørtelefoni, elektronisk avlåsning og videoovervåking. Vår skiltavdeling tilbyr gravering både mekanisk og med laser på ulike materialer som plast, aluminium, syrefast stål m.m.

Besøk oss i Tåsenveien 28 der vi har butikk, verksted, systemavdeling og showroom. Våre konsulenter veileder deg igjennom alle spørsmål og ønsker du måtte ha når det gjelder ulike sikkerhetsløsninger.

DSC_5042 MD
DSC_8435 MD

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.