Kort fortalt om oss

Hemer Lås & Dørtelefon A/S er et selskap heleid av de tidligere eierne av det i dag utfusjonerte Rolf A. Hemer A/S, med den samme gamle høyt kompetente staben av hyggelige ansatte.

1.Mai 2015 kjøpte vi opp Heikki Bruvik AS sin Bærumsavdeling, denne vil fra denne dato hete Hemer Lås & Dørtelefon AS avd.Bærum, og forsetter med samme stab.

Hemer Lås & Dørtelefon A/S er en Mesterbedrift, og medlem av NL Foreningen Norske Låsesmeder.

Vi innehar høy kompetanse innen dørtelefonanlegg, adgangskontroll, låssystemer, dør/portautomatikk, vi var en av Oslo`s første som begynte med sikring av Borettslag og Boligsameier med dørtelefonanlegg, og låssystemer fra oppstarten i 1978 igjennom selskapet Rolf A. Hemer AS .

Hemer Lås & Dørtelefon A/S er en totalleverandør innen sikkerhetsløsninger, ingen jobber for små, og ingen for store.

Besøk oss i Tåsenveien 28 hvor vi har butikk, verksted, systemavd, og konsulenter som vil kunne veilede deg igjennom alle spørsmål og ønsker du vil ha innen forskjellige sikkerhetsløsninger.

Vi er en Dorma Partner Pro + som betyr at vi har et meget tett samarbeid med Dorma som er en av Norges største leverandører innen Lås, Dørautomatikk, Skyvedørsautomatikk, Mekaniske dørlukkere, etc.

Svakstrømsavdelingen i selskapet samarbeider med Siedle Nordic, Saltosystems, Stansefabrikken, Hikvision og Aiphone som er en totalleverandør av Dørtelefoner, Kodelåser, Postkasser og Adgangskontroll. Dette er en leverandør med meget høy kompetanse innen sitt felt og vi har mange års erfaring med disse leverandørenes produkter .

Har du noen spørsmål? Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Eller kom innom vår butikk og showrom for en hyggelig prat.