Nyheter

Aiphone ble stiftet så tidlig som 1948 i Nagoya Japan og har masseprodusert intercom produkter i stor skala siden 1951.
Aiphone har vært tilgjengelig på det norske marked i over 30 år og er kjent for sin kvalitet på sine produkter.
Produksjon av video-dørtelefonsystemer har pågått siden 1983 og Aiphone har i dag et vidt spekter av systemer fra små villa-anlegg til store blokksystemer.
Som den føste intercom produsent i verden har Aiphone fått kvalitetssertifikatet ISO-14001 (Siden 1993 ISO-9001).På forespørsel kan vi levere EEC dokumenter og testrapporter på alle Aiphone's produkter som selges i Norge.

Aiphone har kommet med video porttelefon med App funksjon.
Overføring av anrop over wifi og 3G/4G. Flere av Aiphone sin systemer kan leveres med App funksjonen som opsjon GT, JP og JO
De fleste av Aiphone systemene tilbys med universell utforming, vidvinkelvisning på 170°, zoom i 9 områder, bildeminne med lagring på SD-kort.
Les mer om Aiphone produkter i våre brosjyrer eller velg ett av produktene under.

Flerbruker - Aiphone GT Brosjyre icone pdfLast ned brosjyre her
Enbruker - Aiphone Villa Brosjyre icone pdfLast ned brosjyre her
Enbruker - Aiphone JO Wifi Brosjyre icone pdfLast ned brosjyre her
Trådløs Enbruker - Aiphone WL-11 Brosjyre icone pdfLast ned brosjyre her

JUNG

Siedle, som spesialist innen bygningskommunikasjon, og Jung, som spesialist i bygningssystemteknikk, forener nå krefter. JUNG og Siedle tilbyr dermed hele el-installasjonen som totalløsning, helt fra kontaktsystemer, svartelefoner, bygningsautomasjon med KNX og til hele Siedle-sortimentet innen dørkommunikasjon. Inklusive app, den mobile video-svarenheten Scope og systemutvidelser som f.eks. postkasser, adgangskontroll og belysning.