Glem koden! Kast nøkkelen! - Norges smarteste hengelås er her!

Vi har alle vært der. Lett rundt i vesken etter nøkkelen til hengelåsen eller dreid febrilsk etter riktig tall-kombinasjon på kodelåsen. Nå er problemet en saga blott.

Slutt å bekymre deg for hvor nøkkelen har tatt veien eller hvilken kode det er på hengelåsen når du skal til tre-ningsstudioet, i boden eller skal åpne kofferten.


Habo lanserer nå Norges smarteste hengelås. Habo Smart Lock er en hengelås med fingeravtrykksleser og appstyring hvor du kan velge å gi permanent eller tidsbegrenset tilgang til dine venner, hånd-verkere eller naboer. Se enkelt hvem som åpnet låsen via appens historikk.

Nyheter

Aiphone ble stiftet så tidlig som 1948 i Nagoya Japan og har masseprodusert intercom produkter i stor skala siden 1951.


Aiphone har vært tilgjengelig på det norske marked i over 30 år og er kjent for sin kvalitet på sine produkter.

Produksjon av video-dørtelefonsystemer har pågått siden 1983 og Aiphone har i dag et vidt spekter av systemer fra små villa-anlegg til store blokksystemer.
Som den føste intercom produsent i verden har Aiphone fått kvalitetssertifikatet ISO-14001 (Siden 1993 ISO-9001).På forespørsel kan vi levere EEC dokumenter og testrapporter på alle Aiphone's produkter som selges i Norge.


Aiphone har kommet med video porttelefon med App funksjon.


Overføring av anrop over wifi og 3G/4G. Flere av Aiphone sin systemer kan leveres med App funksjonen som opsjon GT, JP og JO

De fleste av Aiphone systemene tilbys med universell utforming, vidvinkelvisning på 170°, zoom i 9 områder, bildeminne med lagring på SD-kort.