Hemer Lås & Dørtelefon AS – Jobbe hos oss

Hemer Lås & Dørtelefon A/S er i stadig utvikling og vi ønsker å vokse videre. Derfor er vi alltid på utkikk etter nye dyktige medarbeidere å få med oss på laget. Hemer Lås & Dørtelefon A/S er en mesterbedrift med 16 rutinerte og dyktige medarbeidere. I mai 2015 kjøpte vi Heikki Bruvik AS sin avdeling i Bærum, som ble Hemer Lås & Dørtelefon AS avd. Bærum. Avdelingen fortsatte med de samme medarbeiderne. I juni 2018 slo vi avdelingene sammen og flyttet til større lokaler i Tåsenveien i Oslo. Vår låsavdeling har et tett samarbeid med Assa Abloy og Dorma. Disse er to av Norges største leverandører av lås og beslag, låssystemer, dørautomatikk, skyvedørsautomatikk, mekaniske dørlukkere og mer. Svakstrømsavdelingen samarbeider med Siedle, Aiphone, Defigo, Salto, Iloq og Hikvision. Alle disse er leverandører med mange års erfaring innen dørtelefoni, elektronisk avlåsning og videoovervåking. Vi er totalleverandør innen sikkerhetsløsninger. Ingen jobber er for små, ingen for store. Hemer Lås & Dørtelefon er også et TrioVing sikkerhetssenter.

Stor økning i arbeidsmengde

Grunnet stor økning i arbeidsmengden søker vi nok en Låsesmed, kunne du tenke deg å jobbe i sammen med 15 uhyre hyggelige kolleger, så ta kontakt med oss.

Du er:

  • Låsesmed helst med noe kjennskap til svakstrøm
  • Ha fri vandel
  • Førerkort klasse B
  • Kunne Norsk muntlig og skriftlig
  • Kunne jobbe selvstendig

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
  • Bilordning
  • Hyggelig arbeidsmiljø
  • Bedriftshelsetjeneste

Hemer Lås & Dørtelefon A/S er et nyetablert selskap innen låsesmed og svakstrømstjenester, selskapet er heleid av de tidligere eierne av Alarm & låsservice Rolf A. Hemer AS som i dag er utfisjonert. Vi åpnet 3.okt 2011 i nye lokaler i Vogtsgt 56 på Torshov, hvor vi har butikk, verksted, systemavdeling, og administrasjon. Vårt hovedmål i fra dag en er å ha kunden i fokus til en hver tid, vi vil tilby
låsesmedservice 24 timer i døgnet. Dette er det vi er kjent for fra tidligere Rolf A. Hemer AS med stort hell og meget fornøyde kunder.

Vi har høy kompetanse innen dørtelefonanlegg, adgangskontroll, låssystemer, dør/portautomatikk og kameraovervåking. Hemer Lås & Dørtelefon var en av Oslos første installasjonsfirma som begynte å sikre borettslag og boligsameier med dørtelefonanlegg og låssystemer fra oppstarten i 1978.

Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.