Hva er adgangskontroll?

Adgangskontroll er et teknisk låssystem som kontrollerer hvem som har tilgang til forskjellige dører og porter. Det overordnede formålet med et adgangssystem er å skape trygge miljøer for de som bor eller jobber i eiendommen der systemet sitter.

Integrerte adgangssystemer med Hemer Lås & Dørtelefon AS

Hos Hemer Lås & Dørtelefon AS finnes et stort utvalg av adgangssystemer med mange standarder og forskjellige muligheter for integrerte systemer. Ved å tilpasse adgangssystemet ditt med porttelefoner, overordnede systemer, besøkshåndteringssystemer og speedgates med mer, skaper vi fleksible løsninger for deg, både som kunde og bruker. Integrerte adgangssystemer gir også best brukervennlighet og sikkerhetsnivå, siden våre sikkerhetssystemer fungerer godt sammen med andre systemer.

Adgangskontroll – grunnlaget i sikkerhetsløsningen

Vi betrakter adgangskontroll som hjørnesteinen i sikkerhetsløsningen din. Fleksible adgangsløsninger gjør det mulig med skallbeskyttelse, samt at hvert spesifikt område er sikret og låst. Den totale sikkerheten er også basert på detaljert kontroll over nøkler, koder og tagger. Teknisk sikkerhet krever systematisk kontroll over hvilke individer som skal ha tilgang til hvilket rom, til enhver tid. Samt effektive metoder for å sperre nøkler, nøkkelkort, tagger og koder.

Salto XS4

Assa Abloy PULSE

ASSA ABLOY PULSE er en digital låsteknologi, integrert i sylindere, hengelåser og elektroniske nøkler. Et intelligent og sikkert digitalt låssystem for næringsbygg, borettslag og sameier. Et fremtidssikkert system som kombinerer det beste av både elektronisk og mekanisk sikkerhet.

Avtal gratis befaring
eller videobefaring!

  • Trenger du bedre kontroll og fleksibilitet rundt nøkkelhåndtering?
  • Ønsker du en dynamisk tilpasset og fleksibel tilgang?
  • Ønsker du oversikt på dine dørmiljøer og brukere med loggføring og status?
  • Trenger du avanserte løsninger med mulighet for integrasjoner mot andre systemer?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Vi leverer til alle

Vi i Hemer Lås & Dørtelefon AS leverer adgangssystemer til store og små selskaper, bygårder og privatkunder. Vi har lang erfaring med adgangssystemer for borettslag, kommunale eiendomsselskaper, kontorer og andre kommersielle områder. Vi kan levere alt fra fleksible adgangssystemer og eiendommer med inngang eller port, til et komplett integrert adgangssystem.

Sikkerhetsarbeid krever stor tillit mellom kunde og leverandør, og det starter med å få en forståelse av nettopp dine behov. Hemer Lås & Dørtelefon AS er autorisert låsesmed, med stor bredde og dybde der vi samarbeider med alle etablerte leverandører for løsninger av adgangssystemer.