Nyheter

 Siedle Terminal

Kommunikasjons terminal fra Siedle.
Utover oppkallstrykk og adgangskontroll tilbyr Siedle ytterligere, intelligente interaktive muligheter ved døren: oppkallsdisplay og kommunikasjonsterminal, begge nå med ny funksjon. Kommunikasjonsterminalen forsynes med en ny 10,4 tommer stor skjerm i loddrett format


Da denne modellen er slankere enn den gamle modell, kan den monteres på veggen. Den værbestandige designet kan problemløst brukes ute i det frie. Terminalen åpner en hele verdenen av PC-understøttede informasjoner og tilbyr ekstra komfort vha. multimediale kommunikasjons- og orienteringsmuligheder.

Terminalen fås til designlinjen Siedle Steel.

Som alle Steel-anlegg konfigureres den individuelt etter kundens ønsker.
Det kan velges mellom tre monterings måter: Innmuring, frittstående eller påvegg.


Søk navn

Henter en alfabetisk sortert liste over beboerne frem. Et trykk på navnefeltet aktiverer oppkalls signalet, hvorved handlingen signaleres optisk og akustisk.


 Direkte oppkall

Aktiverer et siffertastatur. Det fungerer som en kodelås som åpner døren vha. bestemte siffer rekkefølger. Dessuten kan leilighets nummere inntastes, som forbinder med de enkelte leiligheter - det såkalte VIP-oppkall for beboere, der ikke skal figurere på navnelisten.


Gruppesøking

Gjør det mulig at søke etter bestemte abonnenter i bygningen. Abonnentene kan være avdelinger eller forskjellige firmaer. Et trykk på navnefeltet utløser oppkalls signalet.


 Kunde spesifikke innhold

Etter behov kan terminalens overflate uten problemer suppleres eller endres.


 Nyhet fra Siedle

JUNG innendørs stasjoner for Video og Audio med imponerende utseende og funksjonalitet.
Det er ikke bare et meget bredt spekter av design, men bevis for sin modulære design samt ekstremt fleksibilitet under installasjonen. For både video, audio og tastemodul kan være sammen i en multi-ramme og monteres separat i enkelt ramme. I kombinasjon med den fylde av JUNG designserie i form av materiale, farge og form er resultatet en helt ny variasjon.